Ostrov her - Společenské deskové hry a Funko
Vyhraj kočky k Nemesis - Soutěž.
 Bezpečné platby online
GoPayVisa
MasterCardMaestro
 Dopravu zajišťuje
PPLZásilkovna.czČeská poštaPřátelský e-shop
 Novinky
REXhry (novinky)

Kacíř: Zkáza Roanoke + rozšíření a doplňky * Marvel Dice Throne: Sada 1 / Sada 2 a promo * Výprava + promo * Král trpaslíků * FUK Zobrazit více...


Old Dawg - Zoo vadisOld Dawg - Zoo vadis

Politikaření a intriky v říši zvířat. Co kdyby zoo řídila zvířata samotná? Hra od Riener Knizia pro 3 – 7 hráčů obsahuje 7 zvířecích druhů s unikátními schopnostmi a hru přináší nové české vydavatelství Old Dawg. Zobrazit více...


MindOK - Na křídlech drakůMindOK - Na křídlech draků

Hra pro zkušenější hráče využívající některé principy celosvětového hitu NA KŘÍDLECH, ale přinášející nové a další zajímavé nápady. Zobrazit více...

  • Jmenovka Instagram Ostrovher
    InstagramNaskenujte QR jmenovku a sledujte ostrovher na Instagramu.

Příšera týdne

Příšera týdne
(obrázky jsou ilustračního charakteru)
ID produktu
1022557
Výrobce
Casa de Locos
Doporučený minimální věk
12
Minimální počet hráčů
2
Maximální počet hráčů
5
Jazyková verze 
česká
Autor
Michael Sands
Počet stran
327
Rok vydání
2023
Vazba
brožovaná
790,- KčCena s DPH
do 5 dnů
(recyklační poplatek je započítán v ceně)    

Legendární hra na hrdiny
Vydejte se do světa, který je plný nadpřirozených příšer a nestvůr, které je třeba zahnat a zneškodnit. Příšera týdne je akční hra na hrdiny pro 2-5 hráčů založená na prověřených pravidlech RPG Apocalypse World. Staňte se lovci monster v herním systému, který udělá z každého sezení jeden díl televizního seriálu.


O settingu Příšery týdne
Příšery existují. Většina lidí nevěří na příšery, ale ony skutečně existují. Když se někdo o jejich existenci dozví, bývá to většinou těsně předtím, než ho sežerou. Někteří lidé jsou ale dost tvrdí, dost chytří, dost šílení nebo natolik zocelení prožitou bolestí, že přežijou. A někteří z těchto přeživších vyhlásí příšerám křížovou výpravu. Jsi jedním z nich. Možná čelíš přicházejícímu zlu a chráníš před ním své rodné město. Možná jsi vyrazil na cestu, abys je lovil, kdekoliv na ně narazíš. Možná máš magické schopnosti, díky kterým se s nimi můžeš poměřovat, nebo tvé jméno zmiňují tisíciletá proroctví. Jedno je jisté, ke svému starému usedlému životu už se nevrátíš.


O lovcích
V pravidlech najdete 12 příruček se specifickými pravidly pro tvorbu různých typů lovců. Každý z lovců je svým způsobem jedinečný – má jinou motivaci, unikátní schopnosti a k elminiaci příšer přistupuje jinak. Čím více příšer váš lovec porazí a čím více záhad vyřeší, tím víc se zlepší jeho schopnosti.


Co najdete v pravidlech?

  • 12 příruček se specifickými pravidly pro každý typ lovce.
  • Sekce Lovců s obecnými pravidly k hrání a k použití základních tahů, plus sekce s vybavením.
  • Sekce Strážce obsahuje všechno potřebné pro vedení hry a vytváření vlastních záhad s napínavým obsahem (příšery, přisluhovače, přihlížející, lokality).
  • Dvě napínavé záhady připravené pro okamžité hraní.
  • Pokročilé sekce pro Strážce, kde lze najít rady ke zpracování dalších záhad, dlouhé narativní oblouky (kampaně), stále zajímavější příšery (s příklady známých nadpřirozených bytostí), a mnoho dalších tipů.
  • Sekce pro větší personalizaci Příšery týdne: tvorba vlastních tahů a příruček, díky kterým bude mít vaše hra všechno potřebné pro skvělý zážitek všech hráčů.
  • Téměř 100 černobílých ilustrací různých umělců.

Kdo má Příšeru týdne na svědomí?
Michael Sands je autorem původní příručky Monster of the Week. Český překlad mána svědomí Marek Drobný a v pravidlech najdete ilustrace, které pro vás vytvořili Juan Ochoa a Martin Hanschild.

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)